gtag('config', 'AW-756210137');
top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiJaluzele Ombra Cluj

Jaluzele Plisate – Plisee în Cluj

Actualizată în: 17 sept. 2020

Pliseele nu ar fi un accesoriu de decor interior dacă nu ar avea atât de multe opțiuni diferite. Și nu ar fi potrivite pentru orice geam, dacă nu ar avea diverse materiale și grade de transparenta. Intimitate sau protecție solară, opacitate sau protecție pentru ecrane? Ai găsit produsul perfect în Cluj.


Aceste jaluzele plisate sunt completări excelente pentru case și apartamente datorită designului lor simplist și ușor de utilizat. Menținerea aspectului privat și protecția împotriva razelor UV sunt avantajele acestui blind, care conține adesea aluminiu pe spate.

Cu material dintr-o țesătură care face treaba, aceste jaluzele sunt un plus excelent pentru un spațiu mic, deoarece economisesc spațiu și creează în cele din urmă un mediu care atunci când pliseul este deschis se simte luminos și spațios, sau când este închis se simte confortabil și intim.

Jaluzelele plisate sunt potrivite pentru

  • reducere luminii în dormitoare, prin materialele opace

  • controlul temperaturii, prin materialele termale

  • gemuri de mansarda și geamuri cu forme speciale

  • a oferi un look diferit casei tale, atât din exterior cât și exteriorCe trebuie să iei în considerare când alegi plisee?

  • Pliseele au pliuri delicate prin care oferă o notă elegantă ferestrelor.

  • Toate pliseele noastre se operează manual sau cu telecomandă, fără a avea fire și șnururi, deci sunt potrivite acolo unde sunt copii

  • Pot fi montate pe geam sau pe perete, tavan

  • Sunt perfecte pentru spatiile înguste, sau acolo unde nu vrei să ocupi spațiul

  • Sunt ușor de folosit și foarte usor de întreținutJaluzele plisate – Plisee Ombra Cluj


Îmbracă ferestrele ca și cum te-ai îmbrăca pe tine. Exact pe gustul tău – individual si creativ.

Ia doar ce e mai bun.


Jaluzelele plisate de la Ombra Cluj sunt personalizate în funcție de dorințele tale personale, cerințele stilistice și condițiile arhitecturale. Prin urmare, poți fi sigur că veți face casa ta un loc foarte special cu jaluzele plisate Ombra Cluj. Trendurile în domeniul țesăturilor joacă, de asemenea, un rol aici: transformă-ți camera de zi, dormitorul, camera copiilor sau zona de luat masa în paradisul personal pentru a te simți bine. Produse individual pe dimensiunile necesare înseamnă, de asemenea, instalarea ușoară a jaluzelelor plisate. Chiar și forme neobișnuite ale ferestrelor, de ex. mansardă sau geamuri triunghiulare, pot fi astfel proiectate eficient, într-un stil care ține cont de particularitățile designului casei tale.


De ce iubim jaluzele plisate?


Plăcute pentru ochi, jaluzelele plisate oferă soluțiile ideale pentru ferestrele moderne. În formă de unghi sau suspendate liber, aceste jaluzele sunt cele mai versatile, oferind în același timp frumusețe și eleganță oricărei ferestre.

Plisee Ombra Cluj filtrează lumina frumos, creând o alternativă elegantă pentru ferestrele tale și se pliază cu grijă pentru a oferi controlul maxim al luminii în casa ta.


Cere acum o ofertă de preț la Ombra Cluj sau stabilește o înâlnire cu consultanții noștri pentru a găsi soluția optimă pentru ferestrele tale.

286 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Комментарии


bottom of page