gtag('config', 'AW-756210137');
top of page

JALUZELE INTERIOR CLUJ

Jaluzelele de interior nu sunt doar un mod simplu de a te apara de soare, in timp ele au devenit o piesa de rezistenta a designului interior. Cand te gandesti la design nordic te gandesti la rolete textile, cand spui design clasic, e clar ca ai nevoie de storuri romane, iar daca iti doresti un design industrial, cele mai potrivite sunt jaluzelele plisate.

JALUZELE VERTICALE
JALUZELE VERTICALE CLUJ.jpg

Jaluzele Verticale

Initial jaluzelele verticale erau folosite in banci si birouri. Dar, dezvoltarea continua in domeniul materialelor textile a ajutat jaluzelele verticale sa se mute si casutele noastre. Avand in vedere ca exista foarte multe materiale cu diferite texturi, pori face orice camera din casa ta sa fie calduroasa si primitoare cu jaluzele verticale.  Mai mult decat atat, jaluzelele verticale controleaza, cu cea mai mare usurinta gradul de luminozitate care intra in camera ta.

Sistemul jaluzelelor verticale produse de Jaluzele Ombra Cluj este din aluminiu, iar piesele mecanismului pot fi usor schimbate, in caz ca se defecteaza. Jaluzelele verticale pot fi produse cu descidere centrala (de la mijloc spre lateral), deschidere inversa (de la margini spre centru) si deschidere calsica (spre stanga sau spre dreapta). Dimeniunile pot ajunge pana la 6 m latime pe 3 m inaltime, depinzand de mai multi factori, cum ar fi: modul de instalare, greutatea materialului ales si nevoile specifice ale spatiului.

 Jaluzelele verticale se pot imprima. Suna-ne daca doresti rolete textile imprimate cu sigla firmei tale, rolete textile pe care vrei sa scrii ceva (meniu, servicii oferite, etc), sau daca vrei sa personalizezi camera copiilor tai.

jaluzele cluj 1987.jpg

Jaluzele la Comanda

Materiale opace, materiale screen si optiuni de motorizare si diverse accesorii din care sa alegi. Jaluzelel verticale la comanda vor fi complet unice pentru tine.

Montaj specializat

Masuratorile si montajul este oferit standard. Totul face parte din serviciile noastre complete.

jaluzele sunna (20).jpeg
JALUZELE DE LEMN
jaluzele cluj (1) - Copy_edited.jpg

Jaluzele de Lemn

Daca ceea ce vrei sa creezi este un look clasic pe care sa-l iubesti multi ani de acum incolo, atunci trebuie sa alegi lemnul. Urmareste gama noastra de Jaluzele de Lemn. 

 

Jaluzelele de Lemn ofera un aspect care nu se demodeaza. Practice, dar cu mult stil, surprind prin multitudinea de optiuni pe care le au, in ceea ce priveste culorile si materialele.

 

Pentru un design traditional alege o culoare naturala a lemnului sau daca vrei sa fii mai indraznet alege una din culorile disponibile pentru lamelele vopsite. Personalizeaza mai departe jaluzelele de lemn, adaugandu-le banda verticala in diverse culori. 

 

Poti instala Jaluzele de Lemn oriunde, din bucatarie, in sufragerie, in baie. Ele se potrivesc in orice camera, si cu siguranta adauga o nota nobila oricarei incaperi.

Servicii oferite

MASURATORI

Iti oferim masuratori gratuite pentru produsele noastre. 

CONSULTANTA

Consultantul nostru vine la tine cu toate mostrarele si te consiliaza la fata locului.

MONTAJ

Echipa de montaj este pregatita sa te ajute indiferent ce produse alegi.

JALUZELE ORIZONTALE
jaluzele cluj (4)_edited.jpg

Orizontale Cluj

Jaluzele Orizontale din aluminiu

STORURI ROMANE
jaluzele cluj (9).jpg

Storuri Romane

Decoreaza fereastra cu Storuri Romane si vei transforma camera intr-un paradis  calduros si placut. Moi, dar cu greutate, jaluzelele romane sunt potrivite pentru orice camera si se coordoneaza perfect cu draperiile.

 

Storurile Romane produse la comanda impletesc simplitatea unei jaluzele cu textura unei draperii. Ele aduc confort si caldura in incaperea unde sunt instalate.

PANELURI JAPONEZE
jaluzele cluj (4).jpg

Paneluri Japoneze Cluj

Panelurile Japoneze sunt varianta moderna a jaluzelelor verticale. Ele isi au originea in Asia. Pot fi folosite atat ca tehnica de umbrire cat si ca separator al camerei, fie in locul unei usi sau a unui zid.

 

Panelurile de material sunt prinse inpartea de sus de un sistem de glisare, care poate sa aiba 3,4 sau 5 canale. Ele se deplaseaza dintr-o partea in cealalta a sistemului, putand chiar si sa se suprapuna. Actionarea poate fi facuta cu mana, cu o tija de actionare sau chiar electric. In functie de cerintele clientului ele pot acoperi tot geamul sau doar o parte a acestuia. Panelurile japoneze sunt perfecte pentru geamuri mari, pereti de sticla sau birou. Ele pot fi folosite si pentru a crea un spatiu intim intr-o incapere, pot fi montate in locul unei usi sau in fata dressingului.

 

Panelurile japoneze pot fi printate, la fel ca si Roletele Textile. Fie ca ai un logo sau design pe care doresti sa-l imprimi, sau alegi din catalogul nostru, cu siguranta vei crea un look irezistibil.

bottom of page