gtag('config', 'AW-756210137'); Rolete textile | Jaluzele Ombra | Cluj-Napoca

Jaluzele Ombra Cluj

Contact

Despre noi

Blog

Harta Siteului

Cariere

Recomandari:

Magazin online jaluzele:

www.sunna.ro

Magazin online de covoare:

www.sunnahome.ro

  • Facebook Jaluzele Ombra Cluj
  • Instagram Jaluzele Ombra Cluj
  • Pinterest Jaluzele Ombra Cluj
  • YouTube Jaluzele Ombra Cluj

Jaluzele Ombra Cluj

Orar: L-V 9.00-17.00

Str Ionel Teodoreanu, Cluj-Napoca

Email:ombracluj@gmail.com

Telefon: 0742866495

© 2019 Jaluzele Ombra

Rolete textile Cluj

Ofera-i casei tale un superb nou look cu Roletele textile frumoase din colectia noastra.

Gama noastra de materiale este plina de variante diverse din care sa alegi.

Rolete Textile la Comanda

Materiale opace, materiale screen si optiuni de motorizare si diverse accesorii din care sa alegi. Roletele Textile la comanda vor fi complet unice pentru tine.

Montaj specializat

Masuratorile si montajul este oferit standard. Totul face parte din serviciile noastre complete.

1/2

Materiale pentru Rolete Textile

Momentan cataloagele de materiale online sunt in lucru. Aici e doar un preview.

Sute de materiale frumoase din care sa alegi. Le vom aduce toate la tine acasa, sa alegi la fata locului materialul si culoarea potrivita. Materialele pentru rolete textile sunt impartite in urmatoarele categorii: translucide, opace 100%, Screen, Medicare, cu design si imprimate la cerere.

Rolete textile pentru fiecare camera

 

           Roletele textile Ombra Cluj sunt simple, frumoase si cu stil. Designul cu linii drepte a roletelor textile le ofera un aer contemporan care se potriveste in orice incapere. Alege dintr-o gama variata de culori in trennd. Personalizeaza roletele in functie de nevoile tale cu materiale diferite: simple, opace, screen sau imprimate.

            Iti oferim diverse sisteme si moduri de instalare pentru a ne asigura ca roletele tale arata exact cum ti-ai dorit. Poti alege montajul pe geam cu sistem de 17 mm, care face roletele a fie foarte discrete. Alege sistemul de 28 mm pentru geamurile mari sau montajul pe perete. Pentru rolete motorizate si rolete textile foarte mari, iti oferim un sistem de 47 mm. Acesta este capabil sa sustina greutatea roletelor in timp. Sistemele au culoarea alba sau maro pt a se asorta cu geamurile tale sau cu materialul ales. Pentru o practicalitate cat mai mare iti oferim si diverse accesorii pentru rolete: ghidaje, child-safety, motoare sau casete.

            Deoarece serviciile Jaluzele Ombra Cluj sunt dedicate si complete, oferim urmatoarele tipuri de rolete textile: rolete zebra simple pe sisteme de 17mm, 28mm si 47mm.

             De asemenea toate produsele noastre sunt personalizabile. Suna-ne daca doresti rolete textile imprimate cu sigla firmei tale, rolete textile pe care vrei sa scrii ceva (meniu, servicii oferite, etc), sau daca vrei sa personalizezi camera copiilor tai.

Tel: 0742866495

  • jaluzele cluj facebook
  • jaluzele cluj instagram
  • jaluzele cluj pinterest
  • Jaluzele Ombra Cluj Youtube