gtag('config', 'AW-756210137');
top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiJaluzele Ombra Cluj

Cum se curata roletele textile

Actualizată în: 15 sept. 2020


Roletele textile sunt foarte usor de intretinut. Ele sunt alegerea cea mai practica pentru zone folosite intens. Materialul roletelor textile este special tratat pentru a rezista in astfel de zone.

Chiar daca ai ales un material simplu, nu unul tratat in mod special (ex. Materialele Medicare), roletele textile sunt usor de curatat. In general, tot ce e nevoie sa faci este sa deschizi roleta de panza de tot si sa o stergi de sus pana jos cu o laveta curata si uscata.


femeie curata roletele textile
Cum se intretin roletele textile

Cum scoti petele de pe roletele textile?


Daca nu poti indeparta pata folosind doar apa, incearca sa folosesti un detergent pentru pete. Pur si simplu curata zona patata urmarind instructiunile detergentului.

Desi este o metoda eficienta de a scapa de pete, trebuie sa fi constient de faptul ca, atunci cand materialul roletei textile se va usca, este posibil ca zona curatata sa fie mai deschisa la culoare decat restul jaluzelei.


Performanta roletelor textile

Daca, in timp, mecanismul jaluzelei functioneaza mai greu sau scartaie, atunci este posibil sa fie nevoie sa lubrifiezi zona, folosind un spray lubrifiant cu silicon. Aceste spray se gaseste oriunde si nu este costisitor, fiind potrivit a se folosi in orice zone, inclusiv acolo unde se prepara mancare. Din nou, pur si simplu urmareste instructiunile de folosire ale producatorului, dar asigura-te ca nu dai cu spray si pe suprafata materialului Roletei textile, deoarece s-ar putea sa se pateze.


1.042 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

ความคิดเห็น


bottom of page