gtag('config', 'AW-756210137'); Photo rolete | Jaluzele Ombra | Cluj-Napoca

Jaluzele Ombra Cluj

Contact

Despre noi

Blog

Harta Siteului

Cariere

Recomandari:

Magazin online jaluzele:

www.sunna.ro

Magazin online de covoare:

www.sunnahome.ro

  • Facebook Jaluzele Ombra Cluj
  • Instagram Jaluzele Ombra Cluj
  • Pinterest Jaluzele Ombra Cluj
  • YouTube Jaluzele Ombra Cluj

Jaluzele Ombra Cluj

Orar: L-V 9.00-17.00

Str Ionel Teodoreanu, Cluj-Napoca

Email:ombracluj@gmail.com

Telefon: 0742866495

© 2019 Jaluzele Ombra

Photo Rolete Cluj

Photo Roletele oferite de Jaluzele Ombra Cluj-Napoca sunt atat de variate incat acopera de la nevoia de a-ti face bradul cunoscut pana la decorarea camerei bebeluslui.

Photo Rolete la Comanda

Materiale opace, materiale screen si optiuni de motorizare si diverse accesorii din care sa alegi. Photot Roletele la comanda vor fi complet unice pentru tine.

Montaj specializat

Masuratorile si montajul este oferit standard. Totul face parte din serviciile noastre complete.

1/1

Materiale pentru Photo Rolete

Momentan cataloagele de materiale online sunt in lucru. Aici e doar un preview.

In general recomandam imprimarea pe material de rolete textile Carina simplu. Pe acest material se pot imprima poze din catalogul nostru cu sute de imagini, potrivite pentru copii, bucatarii si nu numai. De asemenea putem personaliza photo roleta cu sigla firmei tale sau orice alta imagine doresti.

Rolete textile personalizate, impimate

 

                Imprimarea logoului pe roletele textile, este cel mai bun mod de a-ti promova brand-ul acolo unde nu ai voie sa montezi semne pe cladire, cum ar fi de exemplu in centru vechi. Este si un mod mai putin costisitor si mai rapid. De asemenea poti imprima si produsele pe care le oferi, sau poti personaliza spatiul in care iti desfasori activitate cu poze cu produse, vacante sau orice altceva iti trece prin minte.

              O photo roleta imprimata cu un apus de soare la mare, te poate face sa te simti in vacanta tot timpul, Camera copiilor poate fi mult mai vesela, prin simpla instalare a unei rolete textile cu desene. 

              Nu gasesti un model care sa se potriveasca cu designul tau? Cauta o poza cu o rezolutie buna si ad-o la noi. Iti vom pregati roleta perfecta.

             Iti oferim un catalog cu cateva sute de poze de inalta calitate, pentru a ne asigura ca printul va iesi perfect: poze pentru bebelusi, pentru copii mici si adolescenti; poze pentru bucatarie si poze vintage pentru un look romantic. Cu Photo Roletele de la Jaluzele Ombra Cluj " sky is the limit".

Tel: 0742866495

  • jaluzele cluj facebook
  • jaluzele cluj instagram
  • jaluzele cluj pinterest
  • Jaluzele Ombra Cluj Youtube