gtag('config', 'AW-756210137'); Jaluzele verticale | Jaluzele Ombra | Cluj-Napoca

Jaluzele Ombra Cluj

Contact

Despre noi

Blog

Harta Siteului

Cariere

Recomandari:

Magazin online jaluzele:

www.sunna.ro

Magazin online de covoare:

www.sunnahome.ro

  • Facebook Jaluzele Ombra Cluj
  • Instagram Jaluzele Ombra Cluj
  • Pinterest Jaluzele Ombra Cluj
  • YouTube Jaluzele Ombra Cluj

Jaluzele Ombra Cluj

Orar: L-V 9.00-17.00

Str Ionel Teodoreanu, Cluj-Napoca

Email:ombracluj@gmail.com

Telefon: 0742866495

© 2019 Jaluzele Ombra

Jaluzele Verticale Cluj

Jaluzelele Verticale sunt  cele mai clasice tehnici de umbrire. Desi au aparaut primele pe piata, versatilitatea lor le-a ajutat sa ramana in trend si in zilele noastre. 

Jaluzele la Comanda

Materiale opace, materiale screen si optiuni de motorizare si diverse accesorii din care sa alegi. Jaluzelel verticale la comanda vor fi complet unice pentru tine.

Montaj specializat

Masuratorile si montajul este oferit standard. Totul face parte din serviciile noastre complete.

1/2

Materiale pentru Jaluzele Verticale

Momentan cataloagele de materiale online sunt in lucru. Aici e doar un preview.

In cazul jaluzelelor verticale optiunile sunt chiar nelimitate. Jaluzele verticale simple sau cu diverse modele, materiale ignifuge sa blackout, dimeniuni dintre cele mai mari si combinatii de culori unice. Jaluzelele verticale sunt cele care iti aigura suficiente optiuni pentru a-ti satisface atat cerintele tehnice cat si gusturile in design interior.

Jaluzele Verticale pentru casa si birou

 

           Initial jaluzelele verticale erau folosite in banci si birouri. Dar, dezvoltarea continua in domeniul materialelor textile a ajutat jaluzelele verticale sa se mute si casutele noastre. Avand in vedere ca exista foarte multe materiale cu diferite texturi, pori face orice camera din casa ta sa fie calduroasa si primitoare cu jaluzele verticale.  Mai mult decat atat, jaluzelele verticale controleaza, cu cea mai mare usurinta gradul de luminozitate care intra in camera ta.

                  Sistemul jaluzelelor verticale produse de Jaluzele Ombra Cluj este din aluminiu, iar piesele mecanismului pot fi usor schimbate, in caz ca se defecteaza. Jaluzelele verticale pot fi produse cu descidere centrala (de la mijloc spre lateral), deschidere inversa (de la margini spre centru) si deschidere calsica (spre stanga sau spre dreapta). Dimeniunile pot ajunge pana la 6 m latime pe 3 m inaltime, depinzand de mai multi factori, cum ar fi: modul de instalare, greutatea materialului ales si nevoile specifice ale spatiului.

              Jaluzelele verticale se pot imprima. Suna-ne daca doresti rolete textile imprimate cu sigla firmei tale, rolete textile pe care vrei sa scrii ceva (meniu, servicii oferite, etc), sau daca vrei sa personalizezi camera copiilor tai.

Tel: 0742866495

  • jaluzele cluj facebook
  • jaluzele cluj instagram
  • jaluzele cluj pinterest
  • Jaluzele Ombra Cluj Youtube